Catrice Absolute Eye Eyeshadow/ Сенки за очи Catrice Absolute Eye

Follow my blog with Bloglovin

For English you can use the Google Translate Widget on the sidebar →

Здравейте усмивки,

Днес ще ви попиша малко за единичните сенки на Catrice Absolute Eye, тъй като в последните месеци покрай покупки и различни промоции на марката, се сдобих с няколко от тях. По принцип единичните сенки са понякога по – удобни от палитрите, защото така може да си вземете точно цвета, който ви е необходим, без да плащате за няколко други в комплект. При мен всичко започна, тъй като си харесах един от новите нюанси – 990 – Don’t cry for me aubergina.

wp-1480856454021.png

От производителите обещават: наситени цветове, дълготрайност и плътно покритие. Дали обаче е така? → Прочетете по -долу 🙂

Първо ще отбележа, че поради сравнително ниската си цена – около 5 лв сенките определено си изглеждат бюджетни. Прозрачна, пластмасова опаковка, без абсолютно никаква украса, тоест дотук нищо впечатляващо. Имат доста голямо разнообразие от цветове и често ги обновяват според актуалните тенденции. Това е плюс да кажем…А ако си говорим за качество – честно казано, малко съм раздвоена.

От матовите цветове, които имам: 990 и 920, мога да споделя, че 990 се справя доста добре с издръжливостта и е по – наситен. Страхотен цвят за есенно – зимния сезон и много актуален в момента. От друга страна, 920 не е толкова пигментиран и задължително му трябва база отдолу, за да изпъкне. И двата са прашливи обаче, тоест няма го онова приятно плъзгащо се усещане от по – мазните текстури сенки.

wp-1480856454008.jpg

Останалите цветове са с блестяща текстура и съответно са леко по – мазни и лесни за работа. Тъмно синьото – 390 и тъмно лилавото – 040 са идеални за нанасяне с навлажнена четка и като молив за очертаване на горния клепач.

И може би накрая като извод, бих подчертала да не очаквате прекалено много от  Catrice Absolute Eye, но и да не ги отписвате съвсем. Имат интересни нюанси, евтини и лесно достъпни са.

P.S. И все пак, за новата им серия Prêt-à-Lumière Дълготрайни сенки за очи има доста повече положителни отзиви, така че ако там намерите желания цвят, не се колебайте да го грабнете.

Желая ви спокойна неделна вечер, изпълнена с много смях и заобиколени от любими хора! И ви чакам и утре за зимно вдъхновение ♥!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s