Best of the week #8 – Trend alert!

Follow my blog with Bloglovin

For English, you can use the Google Translate Widget on the sidebar →

Здравейте усмивки,

Дъждовна седмица се очертава в Пловдив и така ми се иска просто да я скипна :). Но кой знае, може под дъждовните капки да ме очаква нещо очарователно…или поне така се настройвам! Днес мисля да попиша малко за тенденции и за това какво ни очаква през пролетта. Преминавам в пролетен режим – знам, че е рано, но пък нищо не пречи да си разглеждам колекциите и мислено да правя съчетания, нали!? Затова и в този ред на мисли:

1. „5 ключови тенденции за пролет 2018“ – фен съм на абсолютно всички, единствено гащеризоните малко ме притесняват в тази им интерпретация. Имам опасения, че това не моето нещо този сезон 🙂

https://www.iwoman.bg/krasiva/moda/5-klyuchovi-tendencii-za-prolet-2018-659926.html

А на този линк може да намерите и интерпретацията на екипа на Киара Ферани, директно от модните подиуми. Ух, аз нямам търпение да дойде пролеет!

https://www.theblondesalad.com/fashion/trends-top-5-from-spring-summer-2018-collections.html

2. „Тенденциите в грима за пролет 2018 г.“ – и след новостите в модата, няма как да пропуснем и грима. Аз харесвам много опушените лилави сенки и мисля, че за зеленоочки като мен стоят прекрасно. Златисто – розовият хайлайтър със сигурност ще му намеря приложение по клепачите, а сините сенки май не са новина…или аз се бъркам?

https://www.woman.bg/krasota/tendentsiite-v-grima-za-prolet-2018-g.54892.html

3. „6 beauty продукта, които ни правят по-привлекателни“ – съгласна съм, че поне на пръв поглед и подсъзнателно ниво действат, но после…Затова, усмивки, не разчитайте само на козметичните продукти, а на личностно развитие и чар 🙂

6 beauty продукта, които ни правят по-привлекателни

4. „Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?“ – а вие имате ли отговор на този въпрос? Защото аз не мисля, че съм на 100% съгласна с този на гримьора. Мисля, че различните формули се нанасят с различни средства, както е важно да имаме предвид и покритието, което целим да постигнем. Аз предпочитам да нанасям своя с пръсти и четка, но може би е въпрос на навик.

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?

Как нанасяте своя фон дьо тен, дами?

5.  И за край завършвам с една малко шеговита класация, поне аз я приемам от забавната страна – „Топ 5 на най-глупавите тенденции напоследък“. Съвсем с унисон с вчерашния ми пост призовавам да бягаме от блогърските клишета и да се стремим към собствен почерк 🙂

Топ 5 на най-глупавите тенденции напоследък

P.S. Ходих да гледам „50 нюанса освободени“ в петък с приятелки и да ви кажа очаквах малко повече. Целият филм се въртеше около бившия шеф на Анастейжа  и за жанра имаше прекалено много екшън :). То е вярно, че и в книгата са нереалистични героите, но тук съвсем не ми се връзваха. То пистолети, преследване на високи скорости, чак се чудиш дали не гледаш „Бързи и яростни“. Та така…Ама аз Джейми Дорнан си го харесвам все още, просто с Дакота нямат химия и това е!

Спокойна вечер, усмивки!

 

 

Вашият коментар